Η Victoria Beckham λέει ότι ο Elton John τη βοήθησε να φύγει από τις Spice Girls

"Ενώ το τραγούδι και ο χορός ήταν διασκεδαστικά για εσένα, δεν ήταν το πάθος σου".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι ήταν ο Elton John αυτός που την ενέπνευσε να φύγει από το γυναικείο συγκρότημα που την έκανε διάσημη, τις Spice Girls. Η σχεδιαστής μόδας θυμάται μια νύχτα που άλλαξε τη ζωή της, όταν παρακολουθούσε τον καλό της φίλο Elton να τραγουδάει στο Λας Βέγκας, γεγονός που την οδήγησε στην απόφασή της να φύγει.

"Θυμήσου πριν από χρόνια, να παρακολουθείς τον αγαπημένο σου φίλο Elton John στη σκηνή στο Λας Βέγκας. Ερμήνευσε το "Tiny Dancer" σαν να ήταν η πρώτη φορά, και συνειδητοποίησες ότι ήταν σαν οξυγόνο γι 'αυτόν", έγραψε σε μια επιστολή προς τον μελλοντικό της εαυτό για τη βρετανική Vogue. "Ήταν μια στιγμή που σου άλλαξε τη ζωή - ενώ το τραγούδι και ο χορός ήταν διασκεδαστικά για εσένα, δεν ήταν το πάθος σου".

"Εκείνη την ημέρα, ξεκινήσεις την αναζήτησή σου για να αποκαλύψεις τα όνειρά σου. Ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από τον τίτλο της Spice Girl", γράφει η Beckham, η οποία ήταν γνωστή ως Posh Spice στο συγκρότημα. "Για πρώτη φορά, τόλμησες μόνη σου και ήταν τρομακτικό. Ήταν τρομακτικό να κλείσεις ένα κεφάλαιο που σε όρισε. Ξέρω ότι εξακολουθείτε να ανακαλύπτετε τον εαυτό σας, να αναλαμβάνετε νέες προκλήσεις και να αγνοείτε τους κακοπροαίρετους. Να κοιτάζετε πάντα πέρα από τη συμβατική σοφία για να ανοίξετε το δικό σας δρόμο" τονίζει η Beckham.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ