Ο A-Rod χρησιμοποιεί τα προϊόντα περιποίησης της JLo

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι θαυμαστής του brand της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα προϊόντα του JLo Beauty είναι για όλους! Η Jennifer Lopez μοιράστηκε σε μία πρόσφατη συνέντευξή της ότι ο αρραβωνιαστικός της, Alex Rodriguez, απολαμβάνει τα δείγματα από τα νέα προϊόντα της σειράς περιποίησης.

"[Ο Alex] δοκιμάζει τα πάντα. Κάναμε μαζί τη μάσκα το πρώτο βράδυ και κατέγραψα τον εαυτό μου και ήταν απλά τέλειο. Έλεγα, είναι σαν να έχω πρόσωπο μωρού!. Το λατρεύει, και τώρα μαλώνουμε πάντα για τη μάσκα αφού δεν είναι σε πλήρη παραγωγή. [Αυτά τα προϊόντα] είναι για όποιον έχει επιδερμίδα, δηλαδή για όλους".

Η Lopez κυκλοφόρησε το JLo Beauty στις αρχές του 2021 με μια συλλογή προϊόντων τα οποία περιλαμβάνουν καθαριστικό προσώπου, ορό, μάσκα, κρέμα νύχτας, καθώς και ενυδατική κρέμα SPF και κρέμα ματιών. Προσφέρει επίσης ένα "ενισχυτικό επιδερμίδας" και συμπληρώματα ομορφιάς.

"Ως γυναίκες, ο κόσμος είναι πάντα έτοιμος να μας διαγράψει", λέει η Lopez σε ένα promotional video. "Απλά το περίμενα να συμβεί και μετά συνειδητοποίησα ότι όχι, δεν θα το αφήσω να συμβεί. Το θέμα είναι να μην έχετε όρια, να είστε δυναμική και να καταλαβαίνετε ότι η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης" έχει δηλώσει η JLo.