Ο Hugh Grant δεν θυμάται τι συμβαίνει στο Love Actually

"Πώς καταλήγω;"

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Love Actually είναι πλέον μία από τις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες και παρόλο που οι περισσότεροι γνωρίζουν σχεδόν απέξω το σενάριο, υπάρχει ένα μέλος του καστ που δεν θυμάται τι συμβαίνει.

Ο Hugh Grant, ο οποίος στην ταινία υποδύεται τον πρωθυπουργό, αποκαλύπτει πώς έχει ξεχάσει το σενάριο. Σε μία συνέντευξη με το Digital Spy, ο ηθοποιός ερωτήθηκε αν θα έβλεπε ένα sequel του Love Actually, όμως εξέθεσε τον εαυτό του καθώς δεν μπορούσε να θυμηθεί τι συνέβη στον χαρακτήρα του αλλά και στην ταινία γενικότερα.

"Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Δεν θυμάμαι καν τι συμβαίνει στην ταινία. Πάει καιρός από τότε που την είδα. Θα πρέπει να μου θυμίσετε. Πώς καταλήγω;" αναρωτήθηκε γελώντας, όταν ρωτήθηκα για το αν θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας.

Κι ένα φρεσκάρισμα της μνήμης για εκείνους που επίσης δεν μπορούν να θυμηθούν την πλοκή της ταινίας του 2003: Ο χαρακτήρας του Grant, ο David (ο πρωθυπουργός), βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο ενός μέλους του Downing Street, τη Natalie, μετά από ένα φιλί σε μία σχολική παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ