Ella Emhoff | H θετή κόρη της Kamala Harris είναι style icon

Όλοι μιλούν για τις εμφανίσεις της στην χθεσινή ορκωμοσία της Kamala Harris και του Joe Biden.

Η 20η Ιανουαρίου ήταν για την Kamala Harris μία ιστορική μέρα καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. H Harris εντυπωσίασε με το look της ωστόσο η θετή της κόρη ήταν εκείνη που "έκλεψε" την παράσταση. 

Ο λόγος για την Ella Emhoff, κόρη του συζύγου της Kamala, Doug Emhoff από τον πρώτο του γάμο, η οποία όπως φαίνεται είναι ανερχόμενο style icon. H Emhoff έφτασε στο Καπιτώλιο συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Cole, φορώντας ένα καρό παλτό Miu Miu με λευκό γιακά και κεντημένες πέτρες το οποίο συνδύασε με μπορντό φόρεμα από το νεοϋρκέζικο label Batsheva. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μαύρες μπότες, handle bag και στέκα στα μαλλιά από το label Loeffler Randall.

Δεν ήταν όμως μόνο το παραπάνω look που εντυπωσίασε. Στις εκδηλώσεις πριν την ορκωμοσία η Ella Emhoff έκανε ένα look επηρεασμένο από το Gossip Girl με ριγέ μίντι φούστα, πουκάμισο με γραβάτα και μαύρο παλτό.

Ποια είναι η Ella Emhoff;

- Η Ella είναι 21 ετών και είναι κόρη των Doug και Kerstin Emhoff. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Cole, 26 ετών.

- Οι γονείς της χώρισαν το 2008. Η μητέρα της Kerstin Emhoff είναι παραγωγός ταινιών, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής Prettybird. Διατηρεί άριστες σχέσεις με την Kamala ενώ την στήριξε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.

- Είναι καλλιτέχνης και σπουδάζει textile design στη σχολή Parsons στη Νέα Υόρκη.

- Έχει ένα φανταστικό λογαριασμό στο Instagram στον οποίο δημοσιεύει αρκετά συχνά τα πλεκτά που δημιουργεί.

Πηγή: madamefigaro.gr