Το νέο look της Kate Middleton για τη νέα χρονιά

Η δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε τα μακριά, ίσια μαλλιά της κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης μέσω video.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία φρέσκια πνοή στο look της έδωσε η Kate Middleton για τη νέα χρονιά. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το Kensington Palace στα social media του, η δούκισσα φαίνεται να φοράει λευκό μεταξωτό πουκάμισο με μαύρο blazer και αντί για το καθιερωμένο hairstyle της, έχει αφήσει τα μακριά μαλλιά της ίσια και χτενισμένα προς το πλάι.

Στην πρόσφατη εικονική της εμφάνιση, Kate συνομίλησε με Βρετανίδες νοσηλεύτριες που εργάζονται ακούραστα για την καταπολέμηση της συνεχιζόμενης κρίσης του COVID-19 που πλήττει το Ηνωμένο Βασίλειο και τον υπόλοιπο κόσμο. Η δούκισσα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επισημάνει τους τρόπους με τους οποίους οι νοσοκόμες καταβάλλουν επιπλέον προσπάθειες για τη φροντίδα ασθενών με κορωνοϊό.

"Ακούτε ξανά και ξανά για τα καταπληκτικά πράγματα που κάνουν οι νοσοκόμες στη χώρα - αλλά κάνουν κι αυτή την επιπλέον προσπάθεια", λέει η δούκισσα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. "Είναι τα πράγματα που δεν αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης… αλλά τα πράγματα που προέρχονται από την καρδιά σου, και νομίζω ότι αυτό έχει σημασία τώρα: αυτές οι πράξεις καλοσύνης στους ασθενείς που φροντίζεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ