Η Sarah Jessica Parker είχε μια υπέροχη στιγμή που θυμίζει Sex and the City

Μια λεπτομέρεια θύμισε σε όλους την αγαπημένη Carrie Bradshaw.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sarah Jessica Parker κατάφερε και πάλι να κάνει όλο το Manhattan να μιλάει για μια εμφάνισή της. Ο λόγος για το φούξια Zac Posen φόρεμα που επέλεξε για να δώσει το παρών στο New York City Ballet Fall Fashion Gala, όπως άλλωστε κάνει και κάθε χρόνο. Τεράστια puff sleeves με ‘80s διάθεση αλλά και πλούσιο τελείωμα με πολλά layers, ήταν αρκετά να της χαρίσουν μια θεατρική εμφάνιση, που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. 

Η Sarah Jessica Parker είχε μια υπέροχη στιγμή που θυμίζει Sex and the City

Το σημείο βέβαια στο οποίο αξίζει να δώσει κανείς ιδιαίτερη προσοχή, αφού ξεπεράσει τα πολλά μέτρα φούξια υφάσματος, είναι τα παπούτσια. Η Sarah Jessica φόρεσε στο δεξί της πόδι ένα ροζ, σατέν πέδιλο με μια μεγάλη αγκράφα, ενώ στο αριστερό, επέλεξε την κίτρινο version του, από την οποία βέβαια έλειπε και το διακοσμητικό στοιχείο. Και τα δύο ανήκουν στην προσωπική της συλλογή με παπούτσια, SJP by Sarah Jessica Parker. 

μόδα, sjp mismatched shoes

Για τους φανατικούς του Sex and the City αυτή ήταν ξεκάθαρη αναφορά στην αγαπημένη Carrie Bradshaw. Σε επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς, η πρωταγωνίστρια της σειράς χρησιμοποίησε ακριβώς το ίδιο στιλιστικό τρικ στο ταξίδι της στο Los Angeles. Τότε πολλοί ήταν αυτοί που είχαν αναρωτηθεί αν επρόκειτο για κάτι που έγινε κατά λάθος ή αν ήταν μια κίνηση-statement από την ενδυματολόγο, Patricia Field. 

Τον περασμένο Ιούνιο, 19 χρόνια μετά από αυτό το στιγμιότυπο, η ηθοποιός αποκάλυψε τι πραγματικά είχε γίνει. Σχολιάζοντας σε ένα post του λογαριασμού @everyoutfitonsatc έδωσε μια επίσημη απάντηση σχετικά με το γεγονός. 

"Είχαμε δύο ζευγάρια από αυτά τα πέδιλα. Έτσι, μαζί με την Pat, αποφασίσαμε να φορέσω ένα από το καθένα. Μάλλον έφταιγε το γεγονός ότι ήταν και τα δύο τόσο όμορφα και ταιριαστά με το outfit,οπότε τελικά κάναμε αυτή την επιλογή."

Μάλιστα και η Patricia Field σχολίασε στο ίδιο post αποκαλύπτοντας πως δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιο ήταν το καλύτερο και γι’ αυτό επέλεξαν αυτή τη μέση λύση.