Audrey Hepburn | Ανέκδοτες φωτογραφίες της είδαν το φως της δημοσιότητας

Μέσω του αγαπημένου της φίλου και συνιδρυτή του οίκου Valentino, Giancarlo Giammetti.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, ο Ιταλός επιχειρηματίας Giancarlo Giammetti είχε την τύχη να γνωρίσει πολλές σπουδαίες προσωπικότητες. Ανάμεσά τους, εξέχουσα θέση κατέχει η Audrey Hepburn με την οποία μοιράστηκε μια ξεχωριστή φιλία.

Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 29 χρόνων από το θάνατό της στις 20 Ιανουαρίου, ο 81χρονος επίτιμος πρόεδρος του οίκου Valentino ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram τρεις φωτογραφίες της. Στην πρώτη, η Hepburn και ο Giammetti βρίσκονται σε κάποιο σπίτι και συζητούν σε χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ στις άλλες δύο εικονίζεται η ηθοποιός μαζί με τον Valentino Garavani σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά ενάντια στο AIDS το 1991, δύο χρόνια πριν το θάνατό της από καρκίνο του παχέος εντέρου το 1993. Φυσικά, η Hepburn φοράει φόρεμα Valentino.

"Αγαπητή Audrey, πέρασαν ήδη 29 χρόνια από τότε που μας άφησες αλλά οι αναμνήσεις της τέχνης, του χαμόγελου και της γενναιοδωρίας σου θα είναι πάντα μαζί μας”, έγραψε στο caption.

Η Audrey Hepburn γνωρίστηκε με τον Giammetti και το Valentino το 1963 στα γυρίσματα της ταινίας Ραντεβού στο Παρίσι και έκτοτε έγινε μία από τις θρυλικές μούσες του οίκου.

Πηγή: madamefigaro.gr