Η Jennifer Lopez έχει μία Porsche 911 που δεν οδηγεί ποτέ

Η Λατίνα σταρ αποφεύγει να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο που της χάρισε ο A-Rod.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον Ιούλιο του 2019, με αφορμή τα 50ά της γενέθλια, ο Alex Rodriguez έκανε δώρο στην Jennifer Lopez μία Carrera GTS Cabriolet. Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο ασφαλώς ενθουσίασε την JLO, που δηλώνει λάτρης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά επί του πρακτέος, δεν το οδηγεί σχεδόν ποτέ.

Η Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet που ο Rodriguez χάρισε στην καλή του είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο που έχει βγει από τα HQ του brand στο Zuffenhausen: Ένα αυτοκίνητο 600 ίππων, που η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χλμ/ώρα και κάνει το 0-100 σε λιγότερα από 4''. Γιατί λοιπόν αποφεύγει να το χρησιμοποιεί;

Όπως λέει και η ίδια στο βίντεο που της ετοίμασε ο Rodriguez για την παρουσίαση του δώρου, "Ω θεέ μου, τώρα πρέπει να το οδηγήσω; Δεν είχα ποτέ ένα αυτοκίνητο σαν αυτό στο παρελθόν. Γενικά, δεν οδηγούσα ποτέ για συνεχόμενα, μεγάλα διαστήματα".

Παρόλα αυτά, η Lopez δεν ξέχασε ασφαλώς πώς γίνεται η δουλειά και πήρε αμέσως το κλειδί για μερικές βόλτες. Συνήθως βέβαια, ο σύντροφός της ή ο σοφέρ της είναι εκείνοι που οδηγούν για να τη μεταφέρουν στις υποχρεώσεις της.

Το γκαράζ του ζεύγους, εκτός από την προαναφερθείσα Porsche, φιλοξενεί ακόμη μερικές Bentleys, μία Aston Martin DB7 και μία Rolls-Royce Ghost. Ίσως η JLO θα πρέπει να αρχίσει να οδηγεί συχνότερα.

Πηγή: esquire.com.gr