Kate Middleton | Η stylish εμφάνιση με tweed blazer που είχε φορέσει και στο παρελθόν

Η δούκισσα του Cambridge θέλησε να ευχαριστήσει τις δασκάλες για την ακούραστη δουλειά που κάνουν στη διάρκεια της πανδημίας.

Η εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στη ψυχική υγεία των παιδιών συνεχίζεται κανονικά στη Μεγάλη Βρετανία με την Kate Middleton να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες. Το απόγευμα της Τρίτης, η δούκισσα του Cambridge συμμετείχε σε ένα Zoom call με δάσκαλους της Ribbon Academy Trust με σκοπό να συζητήσουν τη ψυχική υγεία και ευεξία των μαθητών στη περίοδο της πανδημίας.

Η Kate Middleton μάλιστα συγχάρηκε τους εκπαιδευτικούς για τη δύναμη και τη ψυχραιμία που έχουν επιδείξει αυτή τη δύσκολη περίοδο αλλά και την υποστήριξη τους σε όλους τους μαθητές. "Είμαι τόσο παθιασμένη με όλη τη δουλειά που κάνετε εσείς, οι δάσκαλοι σε όλη τη χώρα. Κάνετε μια καταπληκτική δουλειά, είστε σωτηρία για τόσες πολλές οικογένειες εκεί έξω, οπότε συγχαρητήρια".

Στη συνέχεια πρόσθεσε "Ξέρω ότι χρειάζεται πάρα πολλή προσπάθεια, ενέργεια, υπομονή, αλλά θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο για τον χρόνο σας σήμερα, αλλά και για τη σκληρή δουλειά που κάνετε καθημερινά για τη φροντίδα των παιδιών".

Για αυτό το Zoom call, η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα tweed σακάκι σε μπλε αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή ponytail.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Kate Middleton έχει φορέσει το συγκεκριμένο tweed σακάκι. Η δούκισσα του Cambridge, η οποία είναι γνωστή για το ότι ανακυκλώνει τα looks της είχε φορέσει την εν λόγω δημιουργία με ίδια φούστα της Rebecca Taylor στην επίσκεψη της στο Evelina London Children's Hospital το 2017. 

Kate Middleton | Η stylish εμφάνιση με tweed blazer που είχε φορέσει και στο παρελθόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ