Γέννησε η Elsa Hosk

Η φωτογραφία με το μωρό της που μοιράστηκε στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, έφερε στον κόσμο η Elsa Hosk την Πέμπτη 11/02. Το διάσημο μοντέλο έκανε γνωστή την είδηση με μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύντροφό της, και πατέρα της κόρη της Tom Daly, και το νεογέννητο μωρό τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Hosk αποκάλυψε και το όνομα που έχουν δώσει με τον σύντροφό της στην κόρη τους: Tuulikki Joan Daly. Η μικρή πήρε το όνομα της μητέρας της και της γιαγιάς του Daly.

"Tuulikki Joan Daly, 02.11.21. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου αυτή που σε γνώρισα. Η στιγμή που σε γέννησα είναι αυτή για την οποία είμαι πιο περήφανη στη ζωή μου", έγραψε στη λεζάντα, ενώ πρόσθεσε: "Πήρες το όνομά σου από δυο πολύ δυναμικές γυναίκες, τη μητέρα μου και τη γιαγιά του πατέρα σου, ήρθες σ' αυτόν τον κόσμο ως super-woman με τη γροθιά σου δίπλα στο πρόσωπό σου. Θα σε αγαπάμε για πάντα, μικρή Tuuli".

To μοντέλο της Victoria's Secret ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του τον Σεπτέμβριο μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram όπου πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά.