X

Baby bump | Εμφανίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους

Μία αναδρομή στο πέρασμα των χρόνων, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Meghan Markle.

Μετά τη γέννηση του πρώτου γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας, η royal οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έχει έναν επιπλέον λόγο για να γιορτάζει. Η Meghan Markle είναι έγκυος και μαζί με τον πρίγκιπα Harry πρόκειται να αποκτήσουν σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέσω social media την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Την ίδια ημέρα πριν 37 χρόνια, η πριγκίπισσα Diana είχε ανακοινώσει πως είναι έγκυος στον πρίγκιπα Harry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είναι λογικό, οι εγκυμοσύνες της royal οικογένειας τραβούν πάντα τα βλέμματα της δημοσιότητας με τα στοιχήματα και τις έρευνες να προσπαθούν να μαντέψουν το φύλο αλλά και το όνομα που θα πάρει το μωρό.

Επίσης, από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τις δημόσιες εμφανίσεις της μέχρι την πριγκίπισσα Anna και την Kate Middleton, οι γυναίκες της οικογένειας έχουν αποδείξει πως εγκυμοσύνη και στιλ μπορούν να συνδυαστούν με ευκολία.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Meghan Markle, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις που έχουν κάνει οι γυναίκες της οικογένειας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, έγκυος στον πρίγκιπα Εδουάρδο.
Η Πριγκίπισσα Άννα έγκυος στην κόρη της. 
Η πριγκίπισσα Diana όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα William.
Η πριγκίπισσα Diana όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Harry.
H Sarah Ferguson, έγκυος στην πριγκίπισσα Ευγενία
Η Kate Middleton, έγκυος στον πρίγκιπα George.
Η Meghan Markle στην πρώτη της εγκυμοσύνη.
Η κόρη της πριγκίπισσας Anna, Zara Tindall έγκυος στη δεύτερη κόρη της.