Ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο

Στην τελευταία ενημέρωση από το Buckingham, ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Update 2/03/21

Ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον για ακόμα μία εβδομάδα, ανακοίνωσε το παλάτι του Buckingham. Η νέα δήλωση του παλατιού αποκάλυψε επίσης ότι ο δούκας του Εδιμβούργου βρίσκεται υπό παρακολούθηση για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση εκτός από την ήδη αναφερθείσα λοίμωξη.

"Ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε σήμερα από το σοσοκομείο King Edward VII στο Νοσοκομείο του St Bartholomew, όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν τη θεραπεία για λοίμωξη, καθώς και να κάνουν δοκιμές και παρατήρηση για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση. Ο δούκας παραμένει χαλαρός και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας".

Update 23/02/21

Σύμφωνα με το παλάτι του Buckingham, ο πρίγκιπας Φίλιππος αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ακόμη ημέρες, καθώς ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ αναρρώνει από μια λοίμωξη.

"Ο Δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο Νοσοκομείο King Edward VII όπου λαμβάνει ιατρική βοήθεια για λοίμωξη", διάβασε η δήλωση. "Είναι άνετος και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, αλλά δεν αναμένεται να φύγει από το νοσοκομείο σύντομα".

Σύμφωνα με τη συνέντευξη του βασιλικού ανταποκριτή της Sky News, Rhiannon Mills με τον πρίγκιπα Έντουαρντ, ο Δούκας του Εδιμβούργου εξακολουθεί να αναρρώνει, αλλά είναι "πολύ καλύτερα" και "ανυπομονούν να βγει" από το νοσοκομείο.

Original Story 17/02/2021

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ ύστερα από αδιαθεσία που ένιωσε, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του Buckingham.

"Ο δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο King Edward VII Hospital το βράδυ της Τρίτης" αναφέρει η δήλωση. Εκπρόσωπος του παλατιού είπε στο CNN ότι ο Δούκας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο και η εισαγωγή του δεν ήταν επείγουσα. Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας και ότι η αδιαθεσία δεν σχετίζεται με τον Covid-19.

Η βασίλισσα παραμένει στο Κάστρο του Windsor, όπως αναφέρει η πηγή. Το δελτίο τύπου που εξέδωσε το παλάτι αναφέρει επίσης: "Η εισαγωγή του δούκα είναι ένα προληπτικό μέτρο καθώς ένιωθε αδιαθεσία, μετά από συμβουλή του γιατρού του. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες προκειμένου να παρακολουθείται και να ξεκουραστεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ