Για την Gillian Anderson, το The Crown θα μπορούσε να περιλαμβάνει "πολύ χειρότερες" ιστορίες

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις ιστορίες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gillian Anderson είναι το τελευταίο μέλος του The Crown που παίρνει θέση για το αν η σειρά θα έπρεπε να τονίσει ότι πρόκειται για fiction. Η ηθοποιός υποδύεται τη Μάργκαρετ Θάτσερ στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix και πρόσφατα προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα.

"Είναι τόσο προφανές ότι κάνουμε μια τηλεοπτική σειρά και ότι αυτοί είναι χαρακτήρες που βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους", δήλωσε η Anderson στο InStyle. "Για μένα, φαίνεται σαν δράμα για χάρη του δράματος. Αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συνδέονται".

Η ηθοποιός σχολίασε επίσης ότι το The Crown δεν έχει συμπεριλάβει αρκετές δυσάρεστες ιστορίες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. "Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί - αλλά δεν γράφτηκαν - πολύ χειρότερα από αυτά που παρουσιάστηκαν στη σειρά" συνέχισε. "Υπήρξε ευγένεια σε ορισμένα σημεία που κανονικά δεν θα έπρεπε".

"Είναι ένα έργο μυθοπλασίας με πολύ καλή παραγωγή και όπως γίνεται σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές, έτσι και το Netflix θα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο στην αρχή (των επεισοδίων) ότι είναι απλώς αυτό. Χωρίς τη σήμανση, φοβάμαι ότι μια γενιά τηλεθεατών που δεν ζούσαν την εποχή των γεγονότων, μπορεί να θεωρήσουν λανθασμένα τη μυθοπλασία ως πραγματικότητα" είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο, ο γραμματέας Πολιτισμού της Βρετανίας στη Daily Mail.