Ο Jimmy Fallon γιορτάζει τα επτά χρόνια του "The Tonight Show"

Το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο του παρουσιαστή στο Instagram με τις κόρες του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Jimmy Fallon γιορτάζει τα επτά χρόνια του "The Tonight Show". Ο 46χρονος παρουσιαστής του βραδινού talk show με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων στο τηλεοπτικό πλατό κοινοποίησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο είναι μαζί με τις δύο κόρες του, Winnie 7 και Frances, 6 ετών.

Στο πλάνο και οι τρεις είναι στο πάτωμα του σπιτιού τους, από το οποίο ο Jimmy Fallon παρουσιάζει το σόου και είναι περιτριγυρισμένοι από αμέτρητα πολύχρωμα, εορταστικά μπαλόνια.

"Πολλά μπορούν να συμβούν σε 7 χρόνια. Σας ευχαριστώ που με υποδέχεστε στο σαλόνι και στα τηλέφωνά σας. Γιορτάζοντας την επέτειο του @Fallontonight με τις αγαπημένες μου συμπαρουσιάστριες!" έγραψε ο Fallon στο Instagram. Οι κόρες του παρουσιαστή αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του talk show, ειδικά από τότε που η παραγωγή μεταφέρθηκε στο σπίτι του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έχουν μάλιστα διακόψει το show μία ή δύο φορές.

Ο Fallon πήρε συνέντευξη από τον Ethan Hawke συνομιλώντας μέσω βίντεο τον περασμένο Μάιο για την επερχόμενη μίνι σειρά του "The Good Lord Bird". Αν και ο 49χρονος ηθοποιός κατάφερε να προωθήσει λίγο το πρότζεκτ του, τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, όταν οι κόρες του Jimmy Fallon άρχισαν να γελούν μπροστά στην κάμερα.

"Τα παιδιά σου διακόπτουν τη συνέντευξή μας;" αστειεύτηκε ο Ethan Hawke όταν άκουσε τα γέλια. "Πήγα τα παιδιά μου στο άλλο δωμάτιο, φίλε. Παίρνω στα σοβαρά τη δουλειά μου, Jimmy!" πρόσθεσε.

"Γεια! Πώς είσαι; Πρέπει να γνωρίσετε την κόρη μου" είπε ο ηθοποιός στα κορίτσια, καθώς συνέχιζαν να χαμογελούν και να γελούν. Ο Jimmy Fallon έβαλε τέλος στην τρέλα, οδηγώντας τα κορίτσια εκτός κάμερας.

Το 2014, ο Jimmy Fallon διαδέχθηκε στην παρουσίαση του "The Tonight Show" τον Jay Leno μεταφέροντας το σόου από το Λος Άντζελες, στην αρχική έδρα του, τη Νέα Υόρκη.

Πηγή: madamefigaro.gr