Η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράζεται το όνομα του γιου της

Το όνομα του νεογέννητου είναι ένας φόρος τιμής στον παππού της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Jack Brooksbank. Τώρα, το χαρούμενο ζευγάρι μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον γιο τους, αποκαλύπτοντας και το πλήρες όνομά του.

"Θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον August Philip Hawke Brooksbank" έγραψε η πριγκίπισσα Ευγενία στο Instagram. "Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες με αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο, δεν υπάρχουν λόγια για να το εκφράσουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας" συνέχισε η πριγκίπισσα Ευγενία, προσθέτοντας τις ευχαριστίες της τόσο στη μαία της όσο και στους υπόλοιπους νοσηλευτές.

Σε ένα story της στο Instagram, η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε επίσης τη σημασία της επιλογής του Philip ως μεσαίο όνομα για τον γιο της. "Το γενέθλιο Σαββατοκύριακο του παππού του, σκεφτόμαστε τον παππού μου, παρουσιάζουμε το μικρό αγόρι μας. Πήρε το όνομά του από τον προπάππου του και τους δύο προ προπάππους του x 5".

Η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράζεται το όνομα του γιου της
Instagram/princesseugenie

Πηγή: madamefigaro.gr