Η Kaia Gerber γιορτάζει τα γενέθλια της μητέρας της

Η Cindy Crawford έγινε 55 ετών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι σχεδόν προφανές ότι η Kaia Gerber έχει κληρονομήσει αρκετά στοιχεία από τη μητέρα της, Cindy Crawford. Προς τιμήν των 55ων γενεθλίων της μητέρας της, η Kaia μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες της, δίνοντας τις καλύτερες ευχές της στη γυναίκα που την εμπνέει στη ζωή της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Χρόνια πολλά όμορφη μαμά. Στον άνθρωπο που έχει κάνει να σκέφτομαι πάντα μία δεύτερη λήψη, τη γυναίκα που γίνεται κάθε χρόνο και πιο όμορφη και στη μητέρα στην οποία ελπίζω κάποια μέρα να γίνω..Σε αγαπώ" έγραψε η Kaia Gerber κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, με μία νεαρή Cindy Crawford να ποζάρει αναδεικνύοντας το effortless style. Φυσικά, η κόρη της εορτάζουσας δεν παρέλειψε να μοιραστεί στιγμιότυπα από τα γενέθλια της μητέρας της στα IG Stories της, τονίζοντας πόσο θαυμάζει τα τέλεια μαλλιά της και χαρακτηρίζοντάς τη "style twin".

Η Crawford μοιράστηκε με τη σειρά της φωτογραφίες στο Instagram για να γιορτάσει την ιδιαίτερη περίσταση. Με ένα throwback στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία και μία φωτογραφία όπου ποζάρει με μια τούρτα γενεθλίων, η Crawford έγραψε, "Από αυτό ... σε αυτό εν ριπή οφθαλμού! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη για την οικογένεια και τους φίλους μου. Ξέρω ότι κάθε χρόνος, κάθε μέρα, είναι μια ευλογία.