Η Jane Fonda ξαναφόρεσε ένα κομψό κοστούμι στις Χρυσές Σφαίρες

"Προσπαθούμε να αναπτύξουμε την ταυτότητά μας μέσα από το shopping, σωστά; Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jane Fonda έχει την προσοχή μας για όλους τους σωστούς λόγους. Η Τζέιν Φόντα είναι γυναίκα της λέξης της. Η 83χρονη ηθοποιός παρακολούθησε την 78η απονομή των "Χρυσών Σφαιρών" φορώντας ένα κρεμ κοστούμι, μια εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν. 

Την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του The Ellen DeGeneres Show, η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε το σχέδιό της - να επιλέξει ένα ρούχο που είχε ήδη στην ντουλάπα της - αναφέροντας ως λόγο, τον καταναλωτισμό.

"Λοιπόν, προτιμώ αυτό το είδος outfit από το να ντύνομαι. Είχα ορκιστεί πριν από μερικά χρόνια ότι δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά καινούργια ρούχα. Ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα, αγοράζουμε πάρα πολλά πράγματα και στη συνέχεια τα ξεφορτωνόμαστε. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε την ταυτότητά μας μέσα από το shopping, σωστά; Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό" είπε η Fonda, σύμφωνα με το People.

Η Jane Fonda ξαναφόρεσε ένα κομψό κοστούμι στις Χρυσές Σφαίρες
Η Jane Fonda στα Όσκαρ του 2020

Η Fonda έκανε μια παρόμοια δήλωση στα Όσκαρ του 2020, όπου εμφανίστηκε με την Elie Saab δημιουργία που φόρεσε για πρώτη φορά στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2014.

Κατά τη διάρκεια της φετινής απονομής, η ηθοποιός έλαβε το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille. Εκτός από την πορεία της στον κινηματογράφο, η Fonda είναι ακτιβίστρια σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης, κλιματικής αλλαγής και δικαιωμάτων των γυναικών. Οι πολλές συλλήψεις της μαρτυρούν τις συνεχείς προσπάθειές της να αλλάξει ένα άδικο σύστημα.