Χρυσές Σφαίρες 2021 | Τα πιο αστεία σχόλια για τα βραβεία στο Twitter

Φώτα. Κάμερες... Χάος

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η 78η απονομή των "Χρυσών Σφαιρών" πραγματοποιήθηκε χθες στις Η.Π.Α και είναι σίγουρο πως αυτά τα βραβεία θα τα θυμόμαστε για χρόνια. Οι διοργανωτές προσπάθησαν να προσαρμόσουν την τελετή στα νέα δεδομένα που έχει επιβάλλει ο Covid-19, να διατηρήσουν τις αποστάσεις σε καλεσμένους και υποψηφίους με όποιο τρόπο μπορούσαν.

Ακόμα και οι παρουσιάστριες, Tina Fey και Amy Poehler βρίσκονταν σε απόσταση και μάλιστα αρκετά μεγάλη. Η Tina Fey παρουσίασε τη βραδιά από το Rainbow Room του Rockefeller Center της Νέας Υόρκης ενώ η Amy Poehler βρισκόταν στο Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills. Πολλοί υποψήφιοι μάλιστα όπως η Nicole Kidman και η Anya Taylor Joy εμφανίστηκαν μέσω Zoom ενώ στα highlights της βραδιάς ήταν και η βράβευση της Jane Fonda με το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille.

Από τη βραδιά βέβαια δεν έλειψαν τα καυστικά σχόλια, που αφορούσαν κυρίως τη σειρά "Emily in Paris”, η οποία για πολλούς δεν άξιζε να είναι υποψήφια για "Χρυσή Σφαίρα". Σκληρή κριτική δέχτηκε επίσης η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, που είναι υπεύθυνη για τα συγκεκριμένα βραβεία και που εδώ και δύο δεκαετίες –από το 1987- δεν έχει ούτε ένα μαύρο μέλος. 

Εκτός από τα παραπάνω, η διοργάνωση της τελετής χαρακτηρίστηκε κάπως χαοτική με το Twitter να αναλαμβάνει να καυτηριάσει με μοναδικό τρόπο τις αστοχίες της βραδιάς. Σύμφωνα με τους θεατές, η βραδιά ήταν κάπως μπερδεμένη και τα Zoom calls δεν είχαν και τόσο νόημα και η συνεννόηση ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες δύσκολη λόγω της απόστασης.

Τα αστεία σχόλια στο Twitter