Η Emma Corrin ευχαρίστησε την πριγκίπισσα Diana

Η ηθοποιός είπε ότι της έχει διδάξει "συμπόνια και ενσυναίσθηση".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emma Corrin τιμά τη μνήμη της πριγκίπισσας Diana, καθώς αναδείχθηκε Καλύτερη Ηθοποιός σε τηλεοπτικό δράμα στις Χρυσές Σφαίρες 2021. Η Βρετανίδα ηθοποιός έκανε υποδύθηκε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στην τέταρτη σεζόν του The Crown, που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο.

Στον ευχαριστήριο λόγο της, η Corrin, που δέχτηκε τη βράβευσή της δακρυσμένη, είπε ότι η Diana είχε διδάξει "συμπόνια και ενσυναίσθηση". "Πάνω απ 'όλα, ευχαριστώ πολύ τη Diana", είπε. "Μου δίδαξε συμπόνια και ενσυναίσθηση πέρα από κάθε μέτρο που έχω φανταστεί ποτέ. Εκ μέρους του καθενός που τη θυμάται στοργικά και την έχει στην καρδιά του, ευχαριστώ".

Η ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Josh O'Connor, ο οποίος υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο. "Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα, ευχαριστώ που έκανες την κάθε μέρα δίπλα σου, μέρα χαράς" σχολίασε.

Η 25χρονη Corrin βρισκόταν απέναντι από τη συμπρωταγωνίστριά της, Olivia Colman, για το εν λόγω βραβείο. Μετά την ανακοίνωση της νίκης της, η Colman ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νεότερη συνάδελφό της, χειροκροτώντας και χορεύοντας στο σαλόνι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ