David και Victoria Beckham | Οι tb φωτογραφίες της οικογένειας για τα γενέθλια του Brooklyn

Οι αναρτήσεις που έκαναν οι γονείς και τα αδέρφια του Brooklyn Beckham.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα κύμα αγάπης πλημμύρισε τα Instagram προφίλ της οικογένειας Beckham αυτές τις ημέρες. Αφορμή τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της Victoria και του David Beckham, Brooklyn.

Οι γονείς του 22χρονου αγοριού δημοσίευσαν φωτογραφίες από τότε που εκείνος ήταν μικρός με τη Victoria Beckham να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που εκείνη και ο γιός της ποζάρουν χαμογελαστοί. "22 χρόνια πριν, αυτή την ημέρα οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα. Η πιο ευγενική και όμορφη ψυχή. Ο πιο φανταστικός γιος, αδερφός και αρραβωνιαστικός. Χρόνια πολλά. Σε αγαπάμε και είμαστε τόσο υπερήφανοι για τον άντρα που έχεις γίνει" έγραψε η σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας.

Ο David Backham θέλησε να κάνει λίγη πλάκα στον γιο του και έτσι ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία από τότε που ο Brooklyn ήταν παιδί και ποζάρει πολύ χαμογελαστός. Στη λεζάντα έγραψε "Χρόνια Πολλά. Σε αγαπάμε πολύ και ελπίζουμε να έχεις μία φανταστική ημέρα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον άντρα που έχεις γίνει".

Χρόνια πολλά για τα γενέθλια του ευχήθηκαν και οι Romeo και Cruz Beckham, γράφοντας "Χαρούμενα 22 χρόνια αδερφέ. Ελπίζω να έχεις μία υπέροχη ημέρα" και "Χρόνια Πολλά Brooklyn. Δεν το πιστεύω πως έχεις γίνει 22 χρονών. Σε αγαπώ" αντίστοιχα.

Οι αναρτήσεις της οικογένειας στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ