Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για τη σχέση του με τον αδερφό του

Ο δούκας του Sussex ελπίζει ότι η φιλία τους θα ανακάμψει στο πέρασμα του χρόνου και δηλώνει ότι ο πρίγκιπας William είναι "παγιδευμένος".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την τεράστια αγάπη που τρέφει για τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα William, τόνισε στη συνέντευξή του με την Oprah, ο πρίγκιπας Harry. Ωστόσο, η φιλία των δύο αδερφών χρειάζεται χρόνο για να ανακάμψει.

Όταν η Winfrey ζήτησε από τον πρίγκιπα Harry να διευκρινίσει πού βρίσκεται η σχέση του με τον αδερφό του, ο δούκας του Sussex απάντησε: "Όπως είπα και πριν, λατρεύω τον William. Έχουμε περάσει από την κόλαση μαζί και έχουμε μια κοινή εμπειρία, αλλά βρισκόμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια. Για την ώρα, η σχέση είναι ο "χώρος". Και ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, θέλω να ελπίζω".

Νωρίτερα στη συζήτηση, ο πρίγκιπας Harry εξέφρασε το πώς ένιωθε όχι μόνο για τον αδερφό του, αλλά και για τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, και πώς βλέπει τους ρόλους τους ως βασιλιάδες σε αναμονή, ένας "παγιδευμένος" ρόλος στον θεσμό της μοναρχίας.

"Είναι μέρος του ρόλου. Αυτό είναι που αναμένεται, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι στην οικογένεια, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, ανεξάρτητα από το τι συνέβη", είπε ο Harry για την προσδοκία του να συνεχίζει κάποιος να εκπληρώνει τα βασιλικά του καθήκοντα, ακόμη και εν μέσω προσωπικών κρίσεων. Ο Harry ανέφερε επίσης πώς καταλαβαίνει ότι λόγω της κατάταξής του στη σειρά διαδοχής και των ελάχιστων πιθανοτήτων να γίνει βασιλιάς, έχει μια ελευθερία που ο πατέρας και ο αδελφός του δεν θα γνωρίζουν ούτε θα έχουν ποτέ. "Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου, είναι παγιδευμένοι. Δεν θα αφήσουν τους ρόλους τους. Και τους συμπονώ" είπε ο Harry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ