X

H Meghan Markle για τη φήμη ότι έκανε την Kate να κλάψει: "Συνέβη ακριβώς το αντίθετο"

Στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey, η δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Kate Middleton.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του δούκα και της δούκισσας του Sussex, η Meghan Markle ρωτήθηκε για ένα περιστατικό που συνέβη λίγο πριν το γάμο της το 2018, όταν σύμφωνα με φήμες η Kate Middleton έβαλε τα κλάματα μετά από μια διαφωνία τους για το φόρεμα που θα έβαζε στην τελετή η κόρη της, η πριγκίπισσα Charlotte.

"Αυτή ήταν μια καθοριστική στιγμή" είπε η Markle. "To αφήγημα με την Kate, δεν συνέβη", πρόσθεσε εξηγώντας ότι "έγινε το αντίθετο" κι ότι ήταν η μέλλουσα νύφη εκείνη που ξέσπασε σε κλάματα. "Λίγες μέρες πριν το γάμο, εκείνη είχε νευριάσει για τα φορέματα που θα έβαζαν τα παρανυφάκια κι αυτό με έκανε να κλάψω. Στ’ αλήθεια, πληγώθηκα", είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα προετοιμασιών για το γάμο", συνέχισε. "Και εκείνη εκνευρίστηκε για κάτι, αλλά κατάλαβε το λάθος της και ζήτησε συγνώμη. Έφερε και λουλούδια κι ένα απολογητικό σημείωμα. Έκανε ό,τι θα έκανα κι εγώ εάν ήξερα ότι είχα πληγώσει κάποιον. Αυτό που δεν μπόρεσα να ξεπεράσω είναι ότι κατηγορήθηκα για κάτι που όχι μόνο δεν έκανα αλλά που συνέβη σε μένα. Όλοι στο παλάτι ήξεραν πως δεν είναι αλήθεια… Ο λόγος που το μοιράζομαι αυτό δεν είναι για να κακολογήσω την Kate, αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος της αλήθεια. Είναι καλός άνθρωπος. Έχω σκεφτεί πολύ όλο αυτό το παιχνίδι της πολικότητας: αν αγαπάς εμένα δεν πρέπει να μισείς εκείνη. Κι αν αγαπάς εκείνη, δεν είναι ανάγκη να μισείς εμένα".

Στην ερώτηση εάν ένιωσε ότι της συμπεριφέρονταν διαφορετικά από ό,τι στην Kate, η Meghan Markle είπε: "Δεν ξέρω για ποιο λόγο, τώρα βλέπω τα επίπεδα που παίζονταν εκεί… Έδειχναν σαν να ήθελαν οπωσδήποτε να υπάρχει ο ήρωας και ο κακός της ιστορίας".  

Πηγή: madamefigaro.gr