Η Michelle και ο Barack Obama εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19

Η φωτογραφία που ανέβασε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέβασε στο Instagram μία selfie της με την οποία ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Barack Obama, εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού, ενώ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά τους προκειμένου η χώρα να ανακάμψει από την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Όταν μπορείτε να κάνετε το εμβόλιο κατά του Covid-19, ελπίζω να το κάνετε - ο Barack και εγώ είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που το κάναμε", έγραψε στη λεζάντα. "Είναι η καλύτερη προσπάθειά μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό, να φροντίσουμε ο ένας τον άλλο και να επιστρέψουμε σε μερικά από τα πράγματα που μας λείπουν. Οι εμβολιασμοί θα σώσουν ζωές - και αυτή η ζωή μπορεί να είναι η δική σας."

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε κι αυτός το δικό του μήνυμα σχετικά με τον εμβολιασμό, ανεβάζοντας ένα βίντεο με τους Bill Clinton και George W. Bush στο Instagram. "Η Michelle και εγώ εμβολιαστήκαμε κατά του Covid-19 επειδή ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε αυτήν την πανδημία, να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον και να θέσουμε και πάλι τη χώρα σε λειτουργία", έγραψε στη λεζάντα. "Ελπίζω λοιπόν να κάνετε το εμβόλιο μόλις είναι διαθέσιμο σε εσάς. Θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ