Χωρίζουν η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez;

Το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο για δύο χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η JLo και ο A-Rod δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με το Page Six και το TMZ, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez και ο πρώην σταρ των New York Yankees Alex Rodriguez ακύρωσαν τον αρραβώνα τους μετά από δύο χρόνια. Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ιταλία, αλλά τελικά ακύρωσε τον γάμο του εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Η Lopez συνεχίζει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, Shotgun Wedding, στη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ ο Rodriguez βρίσκεται στο Μαϊάμι, όπως ανέφερε μία πηγή στο Page Six. Μόλις τον περασμένο μήνα, ο A-Rod είχε επισκεφτεί την Lopez στο σετ και οι δυο τους είχαν μοιραστεί κάποιες τρυφερές στιγμές στο  Instagram. Πριν από δύο εβδομάδες, ο ίδιος μάλιστα μοιράστηκε μια selfie μαζί με τη Lopez, γράφοντας, "Λείπει αυτό το κορίτσι 💚." Τόσο η Lopez όσο και ο Rodriguez εξακολουθούν να έχουν κοινές φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, ενώ κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως τη διάλυση του αρραβώνα τους.

Τον Δεκέμβριο, η Jennifer Lopez είχε μιλήσει για τον επικείμενο γάμο της στον Andy Cohen. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Lopez αποκάλυψε ότι είχαν αποφασίσει να μην παντρευτούν. "Το έχουμε συζητήσει. Θέλω να πω, στην ηλικία μας, και οι δύο είμαστε παντρεμένοι πριν, λέγαμε να παντρευτούμε; Να μην παντρευτούμε; Τι σημαίνει για εμάς;”, είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. "Ήταν πραγματικά λυπηρό γιατί υποτίθεται ότι θα παντρευόμασταν τον Ιούνιο και τα είχαμε προγραμματίσει όλα. Έτσι, τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, είπαμε, "αυτό δεν θα συμβεί'. Η Ιταλία ήταν το χειρότερο μέρος στον κόσμο εκείνη τη στιγμή. Και θα παντρευόμασταν στην Ιταλία. Σκεφτήκαμε, 'Εντάξει, πρέπει να ακυρώσουμε τα πάντα'”.