Macaulay Culkin | H πρώτη φωτογραφία από το σετ του American Horror Story

Το πρώην παιδί-θαύμα πρωταγωνιστεί στο 10ο κύκλο της σειράς του Ryan Murphy.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στη φωτογραφία από τα γυρίσματα του επερχόμενου 10ου κύκλου του Αmerican Horror Story, που δημοσίευσε ο δημιουργός του, Ryan Murphy είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Macaulay Culkin, που αποτελεί μια από τις νέες προσθήκες στη σειρά.

H φωτογραφία δείχνει τον Culkin και τη -βετεράνο ηθοποιό της σειράς  Naomi Grossman να περπατούν με χειμερινό look στην παραλία, ενώ στο caption ο Murphy μάς προϊδεάζει για τη μυστηριώδη σχέση τους λέγοντας "κάτι παράξενο έρχεται. American Horror Story Season Ten”.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το κεντρικό θέμα της ιστορίας του 10ου κύκλου η παραγωγή του οποίου καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας. Γνωρίζουμε όμως ότι θα παίζουν επίσης οι Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross και Finn Wittrock.

Σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα που υποδύεται ο Culkin, η μοναδική πληροφορία που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ryan Murphy είναι ότι πρόκειται για έναν "πολύ, πολύ παλαβό ρόλο”. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός δέχτηκε να συμμετάσχει στη σειρά χωρίς να διαβάσει το σενάριο,

"Τον κάλεσα στο τηλέφωνο και είπε ok. Όταν επιλέγω ηθοποιούς δεν τους δίνω ποτέ να διαβάσουν το σενάριο. Συνήθως τους λέω λίγα λόγια για το χαρακτήρα. Σε εκείνον είπα ότι θα έχει τρελές ερωτικές σκηνές με την Kathy Bates και κάποια άλλα πράγματα. Έκανε μία παύση και στη συνέχεια είπε "ακούγεται σαν να είναι ο ρόλος που γεννήθηκα για να παίξω”. Έτσι, συμφωνήσαμε επί τόπου”.

O 10ος κύκλος της σειράς αναμένεται να ανέβει στο δίκτυο FX τον ερχόμενο Οκτώβριο.