Η Katie Holmes υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για φέτος

Η φωτογραφία της από τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H άνοιξη συνοδεύεται συνήθως από μια ανίκητη ανάγκη για αλλαγή της εμφάνισής μας, με ένα ελαφρώς πιο ανοικτό χρώμα στα μαλλιά. Όλα δείχνουν ωστόσο πως οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για φέτος, σύμφωνα με τους celebrities, είναι αρκετά πιο περίπλοκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στους τελευταίους μήνες, η Gigi Hadid και η Michelle Pfeiffer έγιναν gingers, ενώ η Cara Delevigne καστανή. Στη λίστα με τις celebrities που άλλαξαν το χρώμα των μαλλιών τους ήρθε να προστεθεί τώρα και η Katie Holmes, η οποία για τη νέα σεζόν αποφάσισε να υιοθετήσει την πιο low maintenance τάση. Πιο συγκεκριμένα, απαρνήθηκε το ανοιχτό καστανό, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της εδώ και χρόνια, βάφοντας τα μαλλιά της ένα πολύ σκουρόχρωμο -σχεδόν μαύρο- καστανό. Οι μονοχρωμίες πιστεύεται ότι θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για φέτος, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των γυναικών για περιποιημένο hair look χωρίς να χρειάζονται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. 

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Holmes να κάνει τη βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας μία πράσινη σαλοπέτα, την οποία είχε συνδυάσει με λευκό T-shirt, πλεκτή καφέ ζακέτα και casual λευκά sneakers. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ