Η Emma Stone είναι "πολύ ενθουσιασμένη" για το νέο της ρόλο ως μαμά

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Dave McCary, καλωσόρισαν πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από τότε που η Emma Stone και ο σύζυγός της, Dave McCary, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ειναι "ενθουσιασμένοι" με τους νέους ρόλους τους ως γονείς. "Η Emma και ο Dave έχουν έναν υπέροχο γάμο και οι δύο ήθελαν ένα παιδί", ανέφερε πηγή στο People. "Είναι ένα πολύ γειωμένο και ιδιωτικό ζευγάρι και ήταν έτοιμοι για μια οικογένεια."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυο τους έχουν διατηρήσει χαμηλό προφίλ από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 και μάλιστα παντρεύτηκαν κρυφά πέρυσι. Σύμφωνα με τον insider, οι νέοι γονείς δίνουν προτεραιότητα σε μια υγιή, ιδιωτική ζωή. 

"Η Emma είναι κοντά στην οικογένειά της και στους καλούς της φίλους, αλλά δεν είναι ο τύπος που επιδεικνύει την προσωπική της ζωή", ανέφερε η πηγή. "Ο Dave το σέβεται αυτό και κάνει το ίδιο. Έχουν μια υπέροχη ζωή μαζί και αλληλοϋποστηρίζονται". Μια άλλη πηγή πρόσθεσε, "Η Emma ήταν πολύ ενθουσιασμένη για το μωρό. Έχει πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο όταν είναι με τον Dave", Πηγή από τη βιομηχανία του κινηματογράφου είπε, "Η Emma και ο Dave έχουν ένα δυνατό γάμο. Ένα μωρό θα προσθέσει μια νέα διάσταση ευδαιμονίας και για τους δύο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ