Mia Farrow | Δίνει τέλος στις φήμες γράφοντας για την απώλεια των 3 παιδιών της

Η ηθοποιός αποφάσισε να γράψει στο Twitter για τον θάνατο της Tam, της Lark και του Thaddeus.

Το πιο δύσκολο πράγμα για έναν άνθρωπο είναι να βιώσει την απώλεια του παιδιού του. Η Mia Farrow πενθεί για 3 παιδιά και μάλιστα μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας με πολλούς να την κριτικάρουν και να κάνουν υποθέσεις αναφορικά με τον θάνατό τους.

Η 76χρονη ηθοποιός αποφάσισε να γράψει στο Twitter μια ανακοίνωση για τον θάνατο των τριών από τα 14 παιδιά της και να δώσει ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν πρόσφατα.

"Ως μητέρα 14 παιδιών, η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα. Ενώ διάλεξα μια καριέρα που με έβαλε στη δημόσια σκηνή, τα περισσότερα παιδιά μου επέλεξαν να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας” έγραψε η ηθοποιός εξηγώντας ότι επιλέγει τι ανεβάζει στα social media για να σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν επιθυμούν να δημοσιοποιούνται λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Όπως τόνισε, όμως, με αφορμή κάποιες "κακεντρεχείς φήμες βασισμένες σε ανακρίβειες” που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο αποφάσισε να μιλήσει για τον θάνατο των 3 παιδιών της που είχε υιοθετήσει: "Η αγαπημένη μου κόρη Tam πέθανε σε ηλικία 17 ετών από μια κατά λάθος υπερβολική δόση των φαρμάκων που έπαιρνε για τις ημικρανίες της” είπε ενώ για την Lark "πέθανε στα 35 της από επιπλοκές του HIV/AIDS που είχε κολλήσει από έναν πρώην σύντροφό της. Παρά την ασθένειά της, έζησε μια γεμάτη και αγαπημένη ζωή με τα παιδιά της και τον σύντροφό της. Πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων στην αγκαλιά του συντρόφου της”.

Η Farrow έγραψε και για τον γιο της Thaddeus που αυτοκτόνησε σε ηλικία 29 ετών μετά από μια ερωτική απογοήτευση και τον χαρακτήρισε θαρραλέο. "Αυτές είναι ανείπωτες τραγωδίες. Όποια άλλη εικασία για τον θάνατό τους απλά δείχνει ασέβεια στη ζωή τους και στις ζωές των παιδιών τους και των αγαπημένων τους”, έγραψε αναφερόμενη στα σχόλια που γράφτηκαν στα social media μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Allen v.Farrow.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ