Brad Pitt – Angelina Jolie | To διαζύγιό τους θα είναι από το πιο ακριβά στην ιστορία του Χόλιγουντ

Ποιο είναι το αστρονομικό ποσό που αναμένεται να τους κοστίσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν χωρίσει από το 2016, όμως η διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου τους δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Και, φυσικά, ο χρόνος είναι χρήμα. Οι δύο σταρ έχουν ήδη ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και δικαστών και φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να πληρώνουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Όπως αναλύει σε άρθρο της Daily Mail η Kelly Chang Rickert, δικηγόρος στο Λος Άντζελες που ειδικεύεται στα διαζύγια, λόγω της έλλειψης συναίνεσης για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους, η δικαστική διαμάχη μπορεί να κρατήσει πολύ ακόμα. "Τα δύο μικρότερα παιδιά τους, τα δίδυμα Knox και Vivienne είναι 12 ετών, συνεπώς η διαδικασία θα μπορούσε να συνεχιστεί για άλλα έξι χρόνια, έως ότου γίνουν 18 ετών", λέει. Η δικηγόρος επισημαίνει επίσης πως παρόλο που η Angelina Jolie δείχνει να πιστεύει ότι μπορεί να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, αυτό δεν είναι δεδομένο εφόσον ο Pitt συνεχίζει να παλεύει για συνεπιμέλεια. Έτσι, θα χρειαστεί να συνεχίζει να ξοδεύει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Ποιο είναι όμως το συνολικό ποσό που είναι πιθανό να τους στοιχίσει το διαζύγιο;

Σύμφωνα πάντα με την Kelly Chang Rickert από το χωρισμό τους το 2016, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν δαπανήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια o καθένας σε νομικά έξοδα. Εκτιμά ότι οι δικηγόροι τους θα πρέπει να αμείβονται με 1.000 έως 1.500 δολάρια την ώρα, ενώ κατά καιρούς πληρώνουν διάφορους εμπειρογνώμονες για να καταθέσουν στο δικαστήριο. Έχουν επίσης μισθώσει ιδιωτικό δικαστή ο οποίος χρεώνει από 900 έως 1.000 δολάρια την ώρα, δηλαδή έως και 10.000 δολάρια την ημέρα. Παρόλα αυτά τα έξοδα όμως, δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε κάποια κοινά αποδεκτή λύση.

Στις Μαρτίου, η Jolie υπέβαλε έγγραφα που πιστοποιούν ότι τα παιδιά της είναι πρόθυμα να καταθέσουν για τη σωματική βία για την οποία κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της. Οι μαρτυρίες τους θα μπορούσαν να στηρίξουν την πλευρά της ηθοποιού, αλλά σίγουρα θα επιμηκύνουν περαιτέρω τη διαδικασία. "Νομίζω ότι θα αποδειχθεί ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια στην ιστορία του Χόλιγουντ, σε ό,τι αφορά τα δικαστικά έξοδα" καταλήγει η δικηγόρος μιλώντας στη Daily Mail. "Μερικές φορές είναι χειρότερο όταν τα ζευγάρια έχουν χρήματα να διαθέσουν γιατί έτσι συνεχίσουν το δικαστικό αγώνα επ 'αόριστο".