Zendaya | Ποια είναι η νέα δουλειά που μόλις έκλεισε

Θα συμμετάσχει στο καστ μιας πολυαναμενόμενης ταινίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Zendaya είναι η νέα προσθήκη στο καστ της ταινίας Space Jam: A New Legacy που αποτελεί remake της ομώνυμης ταινίας του 1996 από τη Warner Bros και έχει πρωταγωνιστή τον Lebron James. 

Στο φιλμ που θα είναι ένας συνδυασμός animation και live action, η πρωταγωνίστρια του Euforia θα δώσει τη φωνή της στη Lola Bunny. H είδηση ανακοινώθηκε μέσα από το λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, γράφοντας "Καλωσήρθες στο Jam, @Zendaya,":

Όπως ξέρουμε από την ταινία του 1996 η Lola Bunny είναι η φίλη του Bugs Bunny's girlfriend που διαθέτει ταλέντο στο μπάσκετ και σώζεται από τον αγαπημένο της όταν τραυματίζεται σε έναν αγώνα μπάσκετ. 

Όπως έχει δηλώσει η σκηνοθέτης της ταινίας Malcolm D. Lee, ο ρόλος της θα αναμορφωθεί αρκετά για να είναι περισσότερο pollitically correct. "Η ταινία είναι παιδική, δεν υπήρχε λόγος να φοράει ένα τόσο κοντό μπλουζάκι", είπε. "Ξαναδουλεύουμε πολλά πράγματα, όχι μόνο την εμφάνισή της, δίνοντας ένα πιο πρέπον μήκος στα σορτς και παρουσιάζοντάς τη θηλυκή αλλά χωρίς να γίνεται αντικείμενο. Επιπλέον, της δίνουμε φωνή", συνέχισε. "Θέλουμε η έμφαση είναι είναι στις αθλητικές επιδόσεις, τις αρχηγικές ικανότητές της και να την κάνουμε έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα όπως οι υπόλοιποι της ταινίας".