Πριγκίπισσα Diana | Πώς αποφάσισε να κάνει το iconic κούρεμα της

Ο προσωπικός της hairstylist αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από την απόφαση της Diana.

O προσωπικό hairstylist της Diana, Sam McKnight μίλησε στη βρετανική Vogue για την πρώτη του γνωριμία με τη Diana αλλά και την πρόσφατη συνεργασία του με την Emma Corrin που υποδύθηκε την πριγκίπισσα στη σειρά The Crown.

Ο McKinght που ήταν ο κομμωτής της Diana από το 1990 μέχρι τον τραγικό θάνατό της το 1997, αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να κάνει το iconic αγορίστικο κούρεμά της.

"Την πρώτη φορά που την γνώρισα ήταν σε μια φωτογράφιση. Μπήκε μια ξανθιά με μακριά πόδια από τις σκάλες, χαμογέλασε και μας έκανε όλους να λιώσουμε. Ήταν η πριγκίπισσα Diana” είπε ο hairstylist εξηγώντας ότι πέρασαν μια υπέροχη μέρα κάνοντας πορτρέτα για την βρετανική Vogue.

H Diana κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης έπαιζε διαρκώς με τα μαλλιά της και ο McKnight "τα έκανα να φαίνονται πιο κοντά βάζοντάς τα κάτω από την τιάρα”. Τότε η Diana τον ρώτησε τι θα έκανε με τα μαλλιά της αν τον άφηνε να κάνει ό,τι θέλει.

"Της είπα 'θα τα έκοβα όλα και θα άρχιζα από την αρχή'. Ήταν η αρχή των 90s και η εποχή που έκανα πολλά shows και εξώφυλλα και πολλά από τα κορίτσια είχαν κοντά μαλλιά και φεύγαμε από τα μεγάλα φρου-φρου των 80s σε ένα αιχμηρό, ανδρόγυνο και business chic των 90s”, είπε ο McNight.

Τότε η πριγκίπισσα Diana του είπε ξαφνικά "γιατί δεν τα κόβεις τώρα;”, οπότε εκείνος "τα έκοψα τότε και δεν ξανακοιτάξαμε ποτέ πίσω”, είπε χαρακτηριστικά.

Πριν ένα χρόνο περίπου, ο hairstylist συνεργάστηκε με την ηθοποιό Emma Corrin για ένα ακόμα εξώφυλλο στη Vogue: "Από τη μία πριγκίπισσα Diana στην άλλη” είπε και θυμήθηκε τη συνεργασία του με την πρωταγωνίστρια του The Crown: "Ήταν η πρώτη μου δουλειά μετά το πρώτο lockdown το καλοκαίρι του 2020 και όταν προέκυψε δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν ο κατάλληλος για να το κάνει. Τελικά ήταν απολαυστικό και η Emma το ίδιο και με συνεπήρε το πόσο ίδιες είναι η Emma και η πριγκίπισσα Diana εμφανισιακά. Ήταν τόσο υπέροχο κορίτσι που κάθε αμφιβολία μου έφυγε και νομίζω ήταν ένα πολύ καλό εξώφυλλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ