Catherine Zeta-Jones | Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Michael Douglas

Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 20 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas πρόσφατα γιόρτασαν την 20η επέτειο του γάμου τους και σε μια συνέντευξή της, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό πίσω από τον ευτυχισμένο γάμο της.

Μιλώντας στη Wall Street Journal, η Catherine είπε ότι το πιο σημαντικό συστατικό σε κάθε γάμο είναι το γέλιο: "Καταρχήν περνάμε καλά μαζί" είπε η 51χρονη σταρ εξηγώντας ότι "ποτέ δεν χάσαμε την αίσθηση του χιούμορ μας και περνάει καλά ο ένας παρέα με τον άλλο".

Το ζευγάρι έχει αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο ενώ, όπως είπε η Zeta-Jones "ο σύζυγός μου είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου. Αυτό δεν είναι μυστικό. Σε κάθε σχέση δεν θα ήταν φυσιολογικό αν δεν υπήρχαν οι κακές και καλές στιγμές".

Η ηθοποιός εξήγησε ότι εκείνη και ο Douglas δεν έχουν ένα παραδοσιακό γάμο, εξηγώντας ότι "ο σύζυγός μου κι εγώ περνάμε πολύ χρόνο μαζί γιατί, αντίθετα με άλλα ζευγάρια, δεν είχαμε ποτέ μια δουλειά 9-5 σαν ρουτίνα. Είτε έχουμε δουλειά είτε όχι. Πραγματικά δουλεύω 16 ώρες την ημέρα ή καθόλου. Κι αυτός κάνει το ίδιο. Οπότε είχαμε πολλές στιγμές που περνούσαμε οι δυο μας πολλές ώρες".

Αυτό που όμως τροφοδοτεί τη σχέση τους περισσότερο είναι το γεγονός ότι "σεβόμαστε ο ένας τον χώρο του άλλου και το χιούμορ διαρκεί για πάντα" τόνισε η Catherine.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 18 Νοεμβρίου το 2000 και έχουν δύο παιδιά, την 17χρονη Carys και τον 20χρονο Dylan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ