X

Matthew Perry | Η backstage φωτογραφία από το reunion των Friends που έμεινε μόλις λίγα δευτερόλεπτα στο προφίλ του

Η ανάρτηση στο Instagram που ο ηθοποιός διέγραψε.

Ο Matthew Perry είναι ξεκάθαρο πως είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με την επιστροφή των Friends.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 51χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram την Παρασκευή το βράδυ μια backstage φωτογραφία από το πολυαναμενόμενο HBO Max special. "Δευτερόλεπτα πριν φάω ένα πινέλο μακιγιάζ. Περιττό να αναφέρω ότι ήταν δευτερόλεπτα πριν συναντηθώ ξανά με τα φιλαράκια μου", αστειεύτηκε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία έδειχνε τον Perry στο καμαρίνι του με το στόμα του ανοιχτό ελαφρώς.

Ο Perry διέγραψε τη φωτογραφία μόλις "λίγα λεπτά αργότερα", σύμφωνα με το Page Six, αλλά η ανάρτηση είχε προλάβει ήδη να συγκεντρώσει περισσότερα από 27.000 likes και χιλιάδες screenshots.

Η είδηση ότι τα Φιλαράκια επιστρέφουν έγινε γνωστή πέρυσι. Ενώ τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν τον περασμένο Αύγουστο, ο κορωνοϊός καθυστέρησε τις προσπάθειες των δημιουργών. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram ωστόσο, τα γυρίσματα εντέλει ολοκληρώθηκαν. Όπως έχουν δηλώσει οι "διάσημοι φίλοι", δεν πρόκειται για κάποιο νέο επεισόδιο της σειράς, δηλαδή οι ηθοποιοί δεν θα υποδυθούν τα alter ego τους παρά θα συζητήσουν για τα επεισόδια και τις στιγμές που πέρασαν μαζί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ