Η Helena Christensen μαζί με το γιο της στη νέα καμπάνια της Victoria's Secret

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η νέα καμπάνια του brand είναι αφιερωμένη στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής μιας γυναίκας

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της Victoria's Secret, προς τιμήν της γιορτής της μητέρας, γνωστοί celebrities συναντήθηκαν και πόζαραν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Cass Bird, προκειμένου να δείξουν τη δύναμη των μαμάδων σε όλα τα στάδια της ζωής. 

Η Helena Christensen εμφανίζεται με μια σατέν πιτζάμα και στην αγκαλιά της κρατά τον 21 ετών Mingus, - που μοιάζει πολύ με τη μητέρα του - ο οποίος είναι ντυμένος με ένα πουλόβερ και τζιν. 

Στο video της καμπάνιας ο Mingus ρωτάει τη μητέρα του "Τι σε ξαφνιάζει περισσότερο ως μαμά;" και εκείνη απαντά: "Δεν θα έλεγα πως με ξαφνιάζει αλλά γενικά το πόσο τρελά όμορφο ταξίδι είναι (η μητρότητα) και πόσα μου έχεις μάθει συγκριτικά με αυτά που σου έχω μάθει εγώ. Ήταν ό,τι καλύτερο. Πολλή δουλειά. Πολύ όμορφη δουλειά.". Ενώ προσθέτει πως αποκτώντας ένα παιδί ξαφνικά ξεκινάς να βλέπεις τη ζωή από εντελώς διαφορετική σκοπιά. 

Στην καμπάνια της Victoria's Secret πρωταγωνιστούν επίσης το μοντέλο Grace Elizabeth- που ήταν έγκυος όταν έγινε το shooting- με τον σύζυγό της Nicolas Krause, το μοντέλο Sabrina Karlsson με τον σύζυγο και το γιο της και το supermodel από τη Νιγηρία, Mayowa Nicholas με τη μητέρα της Temmy.

Πηγή: Madamefigaro.gr