Justin Bieber | "Ο πρώτος χρόνος γάμου ήταν δύσκολος"

O pop star πιστεύει ότι ο γάμος του με την Hailey Bieber ήταν ένα "κάλεσμα"

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Hailey Bieber για τον γάμο της με τον διάσημο τραγουδιστή, ήρθε η σειρά του Justin να μιλήσει για την άποψή του για τον έγγαμο βίο.

Ο Bieber μίλησε στο αμερικάνικο GQ για τον γάμο του αποκαλύπτοντας, όπως είχε κάνει προηγουμένως και η σύζυγός του, ότι ο πρώτος χρόνος γάμου ήταν δύσκολος αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ο γάμος του με το μοντέλο ήταν ένα "κάλεσμα".

"Ένιωσα ότι ήταν το κάλεσμά μου. Να παντρευτώ και να κάνω μωρά και όλο αυτό.Αλλά ο πρώτος χρόνος ήταν πολύ δύσκολες, γιατί ήταν πολλά, πολλά τραύματα. Υπήρχε έλλειψη εμπιστοσύνης. Υπήρχαν όλα αυτά τα πράγματα που δεν θέλεις να παραδεχτείς στον σύντροφό σου επειδή είναι τρομακτικά. Δεν θέλεις να τους φοβίσεις λέγοντάς τους ότι φοβάσαι", είπε με μια βαθιά εξομολογητική διάθεση ο Bieber.

Όπως είπε, βέβαια, πλέον εκείνος κι η Hailey έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο στη σχέση τους και στηρίζει ο ένας τον άλλος καθώς εξερευνούν μαζί τον έγγαμο βίο: "Δημιουργούμε αυτές τις στιγμές για εμάς σαν ζευγάρι, σαν οικογένεια, και φτιάχνουμε αναμνήσεις. Και είναι όμορφο που έχουμε κάτι τέτοιο να περιμένουμε. Πριν δεν είχα κάτι να περιμένω από τη ζωή μου. Η προσωπική μου ζωή ήταν ανισόρροπη. Βασικά δεν είχα ζωή στο σπίτι. Δεν είχα το άλλο μου μισό. Δεν είχα κάποιον να αγαπώ. Τώρα τα έχω όλα αυτά". 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Νέα Υόρκη, δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους στις Μπαχάμες. Ακολούθησε ακόμα ένας γάμος στη Νότια Καρολίνα με πολλούς διάσημους καλεσμένους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ