Γιατί η Ellen DeGeneres μένει στο σπίτι της Courteney Cox;

"Δεν έχω προβλήματα στον γάμο μου" δήλωσε η παρουσιάστρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Ellen DeGeneres προσκάλεσε την Courteney Cox στην εκπομπή της αποκαλύπτοντας ότι αυτή την εποχή είναι η "σπιτονοικοκυρά” της αφού την φιλοξενεί στο σπίτι της.

Οι δύο star είπαν πως είναι συγκάτοικοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ellen χωρίζει. Όπως είπε αστειευόμενη: "Δεν έχω προβλήματα στον γάμο μου. Δεν μένω με την Courteney Cox γιατί με έδιωξαν από το σπίτι μου. Πουλήσαμε το σπίτι μας στο Beverly Hills και χρειαζόμουν ένα σπίτι για να μείνω και η Courteney ήταν τόσο ευγενική που είπε να μείνω στο σπίτι της”.

Η Cox, βέβαια, αποκάλυψε ότι η Ellen δεν είναι και η καλύτερη συγκάτοικος: "Ellen είσαι η style guru μου και στην αρχή ήμουν νευρική που θα έμενες εδώ γιατί δεν είχα κάνει ανακαίνιση. Δεν ήμουν στο σπίτι για ένα χρόνο. Οπότε το καθάρισα και μετακίνησα τα πάντα στη δεξιά πλευρά του μπάνιο για να έχεις χώρο στα συρτάρια”, λέγοντας χιουμοριστικά ότι "ήμουν έτοιμη για σένα και τότε η βοηθός μου πήγε εκεί την επόμενη μέρα αφού πήγες και τη ρώτησα πως είναι και μου απάντησε είναι μια χαρά. Της είπα να μου δείξει και ξαφνικά είδα ότι η οδοντόβουρτσα της Ellen είναι στην πλευρά μου. Μετά είπε 'που είναι το make up μου;' Οπότε είσαι μια κακή συγκάτοικος”.

Δείτε το στιγμιότυπο


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ