Η 15χρονη κόρη της Gwyneth Paltrow έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο Instagram και είναι ίδια η μαμά της

H Apple δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ στο Instagram αλλά έκανε μια εξαίρεση για τα γενέθλια της μαμάς της.

Μια σπάνια εμφάνιση με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς της πραγματοποίησε η 15χρονη κόρη της  Gwyneth Paltrow, Apple Martin. Η κόρη της Paltrow και του Chris Martin δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ στα social media. Σε μια φωτογραφία που τράβηξε ο δημοσιογράφος και πολύ καλός φίλος της ηθοποιού, Derek Blasberg , η Gwyneth Paltrow πόζαρε μαζί με την μαμά της και την κόρη της. Η ομοιότητα μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλη αφού η Apple έχει κληρονομήσει πολλά από τα χαρακτηρηστικά της μαμάς της. 

"Σήμερα είναι τα γενέθλια της γυναίκας που βρίσκεται στη μέση της φωτογραφίας, αλλά γιορτάζουμε όλη την Paltrow-Martin γενιά. Εδώ βλέπουμε 3 ταλαντούχες , ευγενικές, γλυκές και υπέροχες γυναίκες. Το μήλο δεν έπεσε κάτω από την μηλιά, ούτε και η Apple. Σου εύχομαι να έχεις τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια" έγραψε ο δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας. 
H ηθοποιός σχολίασε την φωτογραφία βάζοντας τρεις καρδούλες.

Η 15χρονη κόρη της Gwyneth Paltrow έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο Instagram και είναι ίδια η μαμά της

Το γλυκό αυτό στιγμιότυπο, σχολίασαν και οι φίλες της ηθοποιού,Reese Witherspoon, Kate Hudson και Poppy Delevingne. 

screen shot 3
screenshot
screenshot

 Λίγες μέρες πριν, ο σύζυγος της Paltrow Βrad Falchuk(σκηνοθέτης και παραγωγός), ευχήθηκε και αυτός στην ηθοποιό μέσω του Instagram. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έγραψε ένα υπέροχο post αποκαλύπτωντας τις "αδυναμίες" της.