Βασίλισσα Letizia | Η κομψή εμφάνιση με φόρεμα που είχε ξαναφορέσει το 2006

H βασίλισσα της Ισπανίας δεν διστάζει να ανακυκλώσει την γκαρνταρόμπα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας. Παράλληλα είναι ένα από τα style icons που προσφέρονται για έμπνευση, καθώς πολλές φορές επιλέγει ρούχα από high street brands, ενώ συχνά φοράει κομμάτια που με τα οποία έχει εμφανιστεί ξανά, προσαρμόζοντας το styling στις τάσεις της μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη φορά, η 48χρονη Letizia βρέθηκε σε επίσημη εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας της, φορώντας ένα tweed φόρεμα με κουμπιά, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες Μagrit, τσάντα Carolina Herrera και λευκή μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Το ίδιο φόρεμα, που είναι σχεδιασμένο από τον Felipe Varela, έναν από τους αγαπημένους Ισπανούς ντιζάινερς της Letizia, είχε επιλέξει για την βάφτιση της κόρης της, Leonor, το 2006.

Η μόνη διαφορά στο στυλ της είναι ότι τότε είχε αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα ενώ στην πρόσφατη εμφάνισή της είχε προτιμήσει ένα ανάλαφρο updo. Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει είναι το πόσο σύγχρονο δείχνει αυτό το look –αλλά και ότι 15 χρόνια μετά το ίδιο φόρεμα της εφαρμόζει τέλεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ