Πριγκίπισσα Charlotte | Το φόρεμά της έγινε sold out σε 12 ώρες

Μετά την μαμά της Kate Middleton, η μικρή πριγκίπισσα μεταμορφώνεται σε style icon!

HARPER'S BAZAAR TEAM

H πριγκίπισσα Charlotte μεγαλώνει και γίνεται ακριβώς σαν τη μητέρα της, Kate Middleton! Μπορεί η μικρή πριγκίπισσα να μοιάζει περισσότερο με τον πατέρα της αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά το καλό γούστο το κληρονόμησε από τη μαμά της.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είχαν ανεβάσει μια φωτογραφίας της 6χρονης κόρης τους στα social media με αφορμή τα γενέθλια της. Στη φωτογραφία η Charlotte φορούσε ένα floral φόρεμα της σχεδιάστριας παιδικών ρούχων, Rachel Riley, το οποίο έγινε sold out μέσα σε 12 ώρες μετά την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Kate και του William.

Όπως δήλωσε η ίδια η σχεδιάστρια στο περιοδικό Hello!, το φόρεμα έγινε μέσα σε λίγες ώρες το item που έχει γίνει sold out πιο γρήγορα από όλα στην ιστορία του brand, ενώ φρόντισε ώστε να γίνουν προπαραγγελίες για όσους δεν το πρόλαβαν!

Μετά το 'Kate effect' με τα ρούχα που φοράει η Middleton να γίνονται sold out αμέσως αφού τα φοράει, πλέον φαίνεται ότι και η Charlotte ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, επηρεάζοντας τις στιλιστικές επιλογές των νεαρών κοριτσιών στην Αγγλία και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ