Kate & William | Τα matching outfits που επέλεξαν σε πρόσφατη εμφάνισή τους

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εμφανίζουν απόλυτη ομοιομορφία στο ντύσιμό τους

Με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης Ψυχικής Ασθένειας, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William επισκέφθηκαν την οργάνωση The Way Youth Zone, που απευθύνεται στη νεολαία της περιοχής Wolverhampton και απασχολεί τους συμμετέχοντες με δημιουργικές δραστηριότητες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συναντήθηκαν με τα παιδιά αυτά, παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες, με τις οποίες οι νέοι καταπιάνονται, περνώντας τον χρόνο τους δημιουργικά, και εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή τους και τα ταιριαστά τους outfits. 

Πιο συγκεκριμένα, , Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, οι οποίοι πρόσφατα έκλεισαν 10 χρόνια γάμου, επέλεξαν για την περίσταση παρόμοιο λουκ στην απόχρωση του navy blue. Η δούκισσα προτίμησε να φορέσει ένα polka dot πουκάμισο, ένα print που λατρεύει ιδιαίτερα, με λευκό γιακά και ένα παντελόνι στην ίδια απόχρωση. Τέλος, ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με ένα Catherine Walker μακρύ παλτό σε navy blue και suede γόβες. Στην ίδια λογική, και ο δούκας του Cambridge φόρεσε ένα μπλε πουλόβερ το οποίο συνδύασε με ένα γαλάζιο πουκάμισο από μέσα και ένα πιο σκούρο παντελόνι της ίδιας χρωματικής παλέτας, το οποίο λουκ ολοκλήρωσε με ένα navy blue blazer και suede παπούτσια, κάνοντας το απόλυτο twining με τη σύζυγό του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Cambridges εμφανίζονται με ταιριαστό outfit, καθώς με αυτό τον τρόπο δίνουν την εντύπωση πως είναι μια ενωμένη ομάδα. Άλλωστε αυτό δεν κάνουν και όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ