Gwyneth Paltrow | Μήνυση στη Goop για τo διάσημo κερί της

Ένας άντρας μήνυσε την Goop για τα "κεριά με άρωμα αιδοίου".

Ένας άντρας από το Τέξας υπέβαλλε μήνυση στην εταιρεία της Gwyneth Paltrow, Goop, επειδή όπως ισχυρίζεται το κερί "με άρωμα αιδοίου" που αγόρασε εξερράγη. Σύμφωνα με τον Colby Watson το κερί του άρχισε να παίρνει φωτιά μετά από τρεις ώρες χρήσης.

Ο Watson είχε αγοράσει το κερί αξίας 75 δολαρίων μέσω του website τον περασμένο Ιανουάριο και όπως αναφέρει στη μήνυσή του όταν το άναψε εξερράγη ενώ στη συνέχεια "καταβροχθήθηκε από την φωτιά" αφού έκαιγε για τρεις ώρες. Μάλιστα, ο μηνυτής συμπεριέλαβε στην καταγγελία του και φωτογραφίες με το κερί.

Το κερί έχει πάνω δύο προειδοποιήσεις που εξηγούν τις οδηγίες χρήσης. Η μία αναφέρει ότι πρέπει να κόβει κανείς το φιτίλι και η άλλη ότι δεν πρέπει να είναι αναμμένο για πάνω από δύο ώρες.

Σύμφωνα με την Goop αυτή η μήνυση είναι μια προσπάθεια να δοθεί αποζημίωση για ένα πολυσυζητημένο προϊόν και καθησυχάζουν τους καταναλωτές ότι "η Heretic, η εταιρεία που μας προμηθεύει το κερί έχει ελέγξει το κερί και την ασφάλεια μέσα από την στάνταρ εργοστασιακή διαδικασία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ