Friends Reunion | "Τα γυρίσματα ήταν μια συναισθηματική εμπειρία"

Πώς ένιωσαν οι πρωταγωνιστές όταν μπήκαν ξανά στο σπίτι των Friends;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reunion των Friends ολοκληρώθηκαν και στις 27 Μαίου θα προβληθεί από το HBO Max μέσω του scener.com.

Οι συνδρομητές του καναλιού θα δουν όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν στο σπίτι τους, να μοιράζονται εκπλήξεις και αστείες στιγμές από τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς. Στο επεισόδιο -που δεν θα είναι σαν ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς, αλλά σαν μια αφιερωματική εκπομπή- οι ηθοποιοί δεν θα υποδύονται τους χαρακτήρες της σειράς αλλά θα βρίσκονται εκεί για να θυμηθούν μαζί με τους fans τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από τα Φιλαράκια.

Μιλώντας στο Good Morning America, η Courteney Cox που υποδυόταν την Μόνικα στη σειρά αποκάλυψε ότι "δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς περίμενε το πόσο συναισθηματικοί θα ήμασταν όταν μπήκαμε στο σετ. Το στούντιο ήταν ακριβώς το ίδιο και ήταν τόσο συναισθηματικά που αρχίσαμε να κλαίμε”.

Ο Matthew Perry είπε πως "το reunion του καστ, ήξερα ότι θα ήταν μια σοβαρή συναισθηματική εμπειρία. Και ήταν”. Όπως αποκάλυψε η Aniston και η Cox, λίγο πριν τα γυρίσματα άρχισαν να βλέπουν επαναλήψεις της σειράς για να την θυμηθούν, αλλά ακόμα κι αυτό τους έκανε να δακρύσουν: "Γελούσαμε και κλαίγαμε” είπε η Cox, τονίζοντας βέβαια ότι υπήρχαν και οι δυνατές στιγμές της σειράς που πρόσεξαν όπως το πρώτο φιλί της Rachel και του Ross που ήταν -όπως είπε- "πολύ δυνατό”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα πληρωθούν με 2,5 έως 3 εκατομμύρια ο καθένας για το reunion, πολλά παραπάνω δηλαδή από το 1 εκατομμύριο που έπαιρναν ανά επεισόδιο όταν γυριζόταν η σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ