Brad Pitt & Angelina Jolie | Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια των παιδιών και η ένσταση της ηθοποιού

Ύστερα από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης και μεγάλο αριθμό εκατομμυρίων λήφθηκε η απόφαση που αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους.

Νικητής κατάφερε να βγει από τη δικαστική διαμάχη πολλών ετών ο Brad Pitt, εναντίον της πρώην γυναίκας του και ηθοποιού, Angelina Jolie. Το ζευγάρι ύστερα από μια διαφωνία αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το 2016, με την πρωταγωνίστρια των "Eternals" να κάνει λόγο για βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της προς εκείνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέντε χρόνια αργότερα και αφού έγινε έρευνα περί ενδοοικογενειακής βίας σχετικά με τα λεγόμενα της Jolie, που θεωρήθηκαν ασαφή, ο διάσημος σταρ ζήτησε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, όταν την ίδια στιγμή η τέως γυναίκα του διεκδικούσε την αποκλειστική κηδεμονία. 

Εντέλει, το δικαστήριο και ο δικαστής John Ouderkirk, ύστερα από έρευνα μηνών και εξέταση αμέτρητων μαρτύρων, αποφάνθηκαν την κοινή επιμέλεια των διάσημων γονέων. Φυσικά, την απόφαση δεν είδε καθόλου θετικά η Jolie, η οποία έκανε ένσταση, καθώς υποστήριξε πως ο δικαστής δεν της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία. Να σημειωθεί πως η ηθοποιός είχε προσπαθήσει και πέρσι να αποκλείσει τον Ouderkirk από τη διαδικασία. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της και τα στοιχεία που κατέθεσαν οι δικηγόροι της, θέλοντας να ακυρώσουν την απόφαση, ο δικαστής αρνήθηκε να ακούσει τις μαρτυρίες των ανήλικων παιδιών της, των οποίων η ζωή κρίνεται, βασιζόμενη σε έναν κώδικα που ισχύει στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, ο οποίος επιτρέπει άτομα άνω των 14 ετών να καταθέσουν αν το θελήσουν. Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε πως η απόφαση αυτή επηρεάζει την ασφάλεια των παιδιών της, δηλώνοντας πως δεν της δόθηκε η ευκαιρία για μια δίκαιη δίκη. 

Η απόφαση αφορά τα πέντε από τα έξι παιδιά της οικογένειας, και πιο συγκεκριμένα τον 17χρονο Pax, τη 16χρονη Zahara, την 14χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 12 ετών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ