William & Kate | Το ρομαντικό ραντεβού τους στη Σκωτία

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρίσκονται σε περιοδεία στη Σκωτία

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί την Τετάρτη το βράδυ, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton να έβαλαν τα καλά τους για να παραβρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας "Cruella" στο Παλάτι του Holyroodhouse σε ένα σκηνικό σινεμά drive-in, προς τιμήν των υγειονομικών εργαζομένων, το προηγούμενο βράδυ προτίμησαν να το περάσουν μαζί, πηγαίνοντας για φαγητό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βασιλικό ζευγάρι που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε περιοδεία στη Σκωτία - μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε και το πανεπιστήμιο, στο οποίο γνωρίστηκαν-, δεν θέλει να τραβάει τα βλέμματα, γι' αυτό επέλεξε να απολαύσει ένα χαμηλών τόνων ραντεβού σ'ενα δημοφιλές εστιατόριο της περιοχής, ονόματι Forgan's.

William Kate
Η εντυπωσιακή εμφάνισή τους στο Παλάτι του Holyroodhouse. Η Δούκισσα του Cambridge ήταν εκθαμβωτική μέσα στο μπλε ταρτάν παλτό της από Holland Cooper.

Ο William και η Kate κάθισαν σε μια απομονωμένη γωνιά του χώρου στο πίσω μέρος μαζί με τους ανθρώπους της ασφάλειάς τους. "'Οταν μαθεύτηκε η είδηση, ένα πλήθος μαζεύτηκε μπροστά από το εστιατόριο, όμως ευτυχώς δεν τους ενόχλησε", είπε ο υπεύθυνος του χώρου. Αν και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το μενού που επέλεξε το ζευγάρι, δήλωσε πως πριν αποχωρήσουν, ήταν πολύ ευχαριστημένοι, λέγοντας καλά λόγια για τον χώρο και το φαγητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ