Βασίλισσα Ελισάβετ | Ποιος θα τη συνοδεύσει στην ετήσια παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων της

Πρόκειται για την πρώτη παρέλαση που θα λάβει χώρα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Ιούνιο θα λάβει χώρα η παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ, στην εκδήλωση "Trooping the Colour" που πραγματοποιείται πάνω από 260 χρόνια για να τιμήσει τα γενέθλια του εκάστοτε μονάρχη της Αγγλίας. 

Διαβάστε Επίσης

Φέτος, ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τη θέση του πρίγκιπα Φιλίππου και θα συνοδεύσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, είναι ο ξάδερφος της, από τη μεριά του πατέρα της, βασιλιά Γεωργίου, πρίγκιπας Edward

Ο 85χρονος δούκας του Κεντ, θα βρεθεί στο πλευρό της βασίλισσας στις 12 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της γιορτής στο Windsor, όπως επιβεβαιώθηκε από την Page Six. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Edward αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τον πρίγκιπα Φίλιππο. Το 2013 είχε συνοδεύσει ξανά τη βασίλισσα στη γιορτή "Trooping the Colour", όταν ο δούκας του Εδιμβούργου είχε υποβληθεί σε μία επέμβαση και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. 

βασίλισσα ελισάβετ - δούκας του κεντ
H βασίλισσα Ελισάβετ με τον δούκα του Κεντ, πρίγκιπα Edward στην παρέλαση το 2013.

Πρόκειται για την πρώτη παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας που θα λάβει χώρα ύστερα από τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου.

Στην ετήσια παρέλαση που συνήθως περιλαμβάνει 1,400 στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικούς και φέτος πραγματοποιείται για τα 95α γενέθλια της βασίλισσας που στην πραγματικότητα έκλεισε στις 21 Απριλίου, λέγεται πως θα συμμετέχουν στο πλευρό της Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα αλλά και ο εγγονός της, πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton. 

Μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το αν θα παραβρεθούν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεδομένης της σχέσης τους αυτή την περίοδο, αλλά και εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δούκισσας του Sussex, που από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. 

Διαβάστε Επίσης