Σε καραντίνα ο Tom Cruise | Θετικά στον κορονοϊό 14 άτομα από τα γυρίσματα του "Mission:Ιmpossible 7"

Σε καραντίνα 14 ημερών μπαίνει ο διάσημος ηθοποιός μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων στο κινηματογραφικό συνεργείο της νέα του ταινίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε απομόνωση 14 ημερών μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων του κορονοϊού, σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας του "Mission: Impossible 7" τέθηκε ο ηθοποιός Tom Cruise.

Σύμφωνα με το Reuters το οποίο επικαλείται την εφημερίδα "The Sun", ο Tom Cruise  είναι οργισμένος που πρέπει να μπει σε καραντίνα "παγώνοντας" τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό βρίσκονταν "σε απόσταση λίγων μέτρων" από τον 58χρονο ηθοποιό, στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία "Mission: Impossible 7".

"Ο Tom είναι απολύτως απαισιόδοξος για το τι συνέβη", δηλώνει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο ο Cruise είχε καθυβρίσει μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του "Mission: Impossible 7" που παραβίασαν τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, επειδή στέκονταν ο ένας πολύ κοντά στον άλλον.

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: TheToc.gr