Πρίγκιπας Κάρολος | Το σχέδιό του για να εκδικηθεί τη Meghan Markle

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει αποφασίσει να εκδικηθεί τη γυναίκα που, κατά τη γνώμη του, κατέστρεψε την οικογένειά του.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγο του μικρότερου γιου του, Harry, δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα θερμές. Όπως μετά τα γεγονότα των τελευταίων δύο ετών, όταν το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το Παλάτι και τη χώρα, να απαρνηθεί το ρόλο του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και να βγάλει και τα άπλυτά της στη φόρα δίνοντας συνέντευξη στην Oprah Winfrey, έκαναν τον 72χρονο διάδοχο του θρόνου να νιώθει την ανάγκη να πάρει εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα του National Enquirer που επικαλείται πηγές μέσα από το Παλάτι του Μπάκινχαμ οι οποίες αναφέρουν ότι ο Κάρολος έχει εκπονήσει σχέδιο ενάντια στη Meghan Markle και θα το βάλει σε εφαρμογή μόλις αναλάβει το θρόνο.

Συγκεκριμένα, το σχέδιό του περιλαμβάνει τρία στάδια:

Σαν πρώτη κίνηση, ο Κάρολος αναμένεται να αρνηθεί να δώσει οποιονδήποτε βασιλικό τίτλο στα παιδιά του Harry και της Meghan, δηλαδή τον εγγονό του Archie και την κόρη του ζευγαριού που πρόκειται να γεννηθεί σύντομα.

Η δεύτερη κίνηση έχει να κάνει με την οικονομική εξόντωσή τους, καθώς φέρεται να είναι αποφασισμένος να τους αποκλείσει εντελώς από τη βασιλική κληρονομιά.

Η τρίτη επιλογή του είναι συμβολική, και αφορά την απαγόρευση που θα επιβάλει σε όλους στο Παλάτι –οικογένεια και προσωπικό- να αναφέρουν ξανά το όνομα της Meghan Markle.

O λόγος για τον οποίο ο Κάρολος έχει πάρει τόσο βαριά την "προδοσία" του γιου του έχει βαθύτερες ρίζες. Φαίνεται πως από την αρχή της σχέσης του Harry με τη νυν σύζυγό του, εκείνος πίστευε ότι η Αμερικανίδα σταρ ήθελε να μπει στη βασιλική οικογένεια για να αποκομίσει προσωπικό όφελος και ότι χρησιμοποίησε το Ηarry  για να αποκτήσει αίγλη και εξουσία.

Αλλά και ο ίδιος ο Harry με τις τελευταίες δηλώσεις του –όπως για παράδειγμα χαρακτηρίζοντας τη ζωή στο Παλάτι σαν το Truman Show ή ζωολογικό κήπο και δηλώνοντας πως πήρε ναρκωτικά για να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του, αφού δεν κανείς από τους συγγενείς του δεν τον βοήθησε- δεν συνέβαλε και πολύ στην εξομάλυνση της σχέση του με τον πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, ο Κάρολος θεωρεί τη Meghan Markle υπεύθυνη για τη "διάλυση" της οικογένειάς του και είναι πολύ θυμωμένος μαζί της, ενώ πιστεύει ότι ο Harry είναι πολύ αδύναμος για να της αντισταθεί. "Ο Harry είναι τυφλωμένος από την αγάπη του και προτιμάει να εγκαταλείψει την αληθινή οικογένειά του, παρά τη Meghan", γράφει η εφημερίδα που αναφέρει επίσης ότι ο Κάρολος είχε ζητήσει επανειλημμένα από το γιο του να χωρίσει.

Εξάλλου, όπως παρατήρησε αρθρογράφος της Daily Mail, μια μικρή ένδειξη του τι πρόκειται να επακολουθήσει όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς είναι το γεγονός ότι στο βίντεο που επιμελήθηκε ο ίδιος για να προωθήσει μια πρωτοβουλία υπέρ του περιβάλλοντος που συνδέεται με το ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, φρόντισε να "εξαφανίσει" τις φωτογραφίες του Harry και της Meghan αλλά και του γιου τους, Archie.