Η Sinead O'Connor εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία

Η καλλιτέχνις δήλωσε πως σταματάει ύστερα από την κυκλοφορία του 11ου άλμπουμ της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sinead O'Connor ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως ο επόμενος δίσκος της θα είναι και ο τελευταίος. 

Διαβάστε Επίσης

Η μουσικός στη δήλωση της είπε πως είναι μεγάλη πλέον και πως κουράστηκε, έχοντας δώσει όλο της το είναι σε αυτό. Το νέο της αλμπουμ με τίτλο No Veteran Dies Alone, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2022 θα είναι και το τελευταίο της, χωρίς να κάνει κάποιο promotion ή κάποια περιοδεία, όπως έγραψε στην ανάρτησή της.

Ύστερα από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η τραγουδίστρια αποφάσισε πως είναι η ώρα να αποχωρήσει, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο της στον εαυτό της. Μάλιστα, όπως έγραψε σε ένα άλλο tweet της, η διαδικασία συγγραφής του αυτοβιογραφικού βιβλίου της, την έκανε να καταλάβει πως είναι ο κύριος του εαυτού της, χωρίς να χρειαστεί να πάρει κάποια έγκριση από κανέναν για να κάνει την ανακοίνωση.

Στο νέο της βιβλίο, Rememberings, η O' Connor κάνει απίστευτες αποκαλύψεις όπως ένα περιστατικό με τον Prince. Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο μουσικός την είχε καλέσει στο σπίτι του όπου προσπάθησε να τη χτυπήσει. Η ίδια προσπάθησε να δραπετεύσει, ενώ ο Prince συνέχισε να την καταδιώκει με το αυτοκίνητο, κυνηγώντας τη στη λεωφόρο. 

Διαβάστε Επίσης