Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle | Δεν ρώτησαν τη βασίλισσα για το όνομα της κόρης τους

Πηγές του Παλατιού διαψεύδουν την είδηση ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συμβουλεύτηκαν τη βασίλισσα για το όνομα Lilibet.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η είδηση ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στη νεογέννητη κόρη τους το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ έκανε τον γύρο του κόσμου με τα μεγάλα βρετανικά μέσα να αναφέρουν ότι η Ελισάβετ γνώριζε για το όνομα της δισέγγονης της.

Η Daily Mail αλλά και οι The Times με άρθρα τους δήλωναν ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν ενημερώσει τη βασίλισσα ότι η κόρη τους πήρε το όνομα Lilibet εξηγώντας ότι απλά η επικοινωνία έγινε αργά με αποτέλεσμα να αργήσει και η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι.

Νέο δημοσίευμα του BBC, όμως, διαψεύδει όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες και επικαλούμενο μια πηγή του Παλατιού αναφέρει ότι ο Harry και η Meghan δεν ζήτησαν την έγκριση της βασίλισσας για το όνομα.

Ο παππούς της Ελισάβετ, βασιλιάς Γεώργιος ξεκίνησε να την αποκαλεί Lilibet, γιατί η μικρή τότε πριγκίπισσα δεν μπορούσε να πει καλά το όνομά της. Από τότε οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι, όπως ο πατέρας της αλλά και ο Φίλιππος, την αποκαλούσαν έτσι, ενώ στην κηδεία του κοντινού της φίλου Earl Mountbatten είχε υπογράψει στο στεφάνι ως Lilibet.

Διαβάστε Επίσης