Ewan McGregor | Μίλησε για τον εθισμό του στο αλκόολ

Ο ηθοποιός δηλώνει νηφάλιος τα τελευταία 21 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τη δική του δυσάρεστη εμπειρία μίλησε ο ηθοποιός Ewan McGregor, ο οποίος ύστερα από τη συμμετοχή του στην ταινία "Trainspotting", στην οποία υποδυόταν έναν χρήστη ηρωίνης, εθίστηκε στο αλκοόλ. 

Διαβάστε Επίσης

Μετρώντας σήμερα 21 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον εθισμό του στο ποτό, ο ηθοποιός που φέτος υποδύθηκε τον Αμερικανό σχεδιαστή Halston, στην ομώνυμη σειρά του Netflix, δήλωσε μεγάλη χαρά και ευτυχία που το πέρασε και τώρα είναι καλύτερα από ποτέ. Ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό σχεδιαστή, ο οποίος αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με το ναρκωτικό της εποχής - την κοκαΐνη - και την αλόγιστη χρήση αλκόολ, ο McGregor κατάφερε να συνδεθεί απόλυτα με τον χαρακτήρα, νιώθοντας την ίδια στιγμή τυχερός που δεν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. 

"Δεν συνειδητοποίησα ότι θα κατέληγα με πρόβλημα εθισμού τότε. Το ξεπέρασα το 2000. Οπότε τώρα, όταν βλέπω χαρακτήρες που είναι εθισμένοι, τους βλέπω από άλλη οπτική, καταλαβαίνοντάς τους καλύτερα. Ένα καθημερινό κομμάτι της ζωής μου είναι να παραμείνω νηφάλιος", δήλωσε σε συνέντευξή του στο Variety. "Την ίδια στιγμή, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι γιατί μου έδωσε τέτοια χαρά και ευτυχία και ηρεμία με έναν τρόπο που δεν είχα νιώσει ποτέ πριν καταφέρω να μείνω νηφάλιος. Είναι ενδιαφέρον να κάνω όλες αυτές τις γραμμές κοκαΐνης και όλα αυτά τα τσιγάρα και τα σφηνάκια που ο Halston έκανε και απλά να είμαι χαρούμενος που δεν είναι αληθινά. Απλά είμαι χαρούμενος γι'αυτό, αλλά το καταλαβαίνω", συνέχισε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει καταφέρει να μείνει νηφάλιος τις τελευταίες δύο δεκαετίες. 

Ο McGregor έλαβε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στη μίνι σειρά του Ryan Murphy, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα κιόλας στην πλατφόρμα του Netflix

Διαβάστε Επίσης